DVB RACING in een notendop

DVB RACING is één van de succesvolle Belgische raceteams, met mooie resultaten in binnen en buitenland. Tweemaal staat de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux al op het palmares van het team uit Willebroek en in 2017 won het team als eerste met een prototype de 24 Hours of Zolder. Het team kan over een schat aan ervaring bogen, met heel wat zeges en titels in GT, Toerisme en Cup-races. Het in Willebroek gevestigde team gaat geen enkele uitdaging uit de weg en beschikt over een ploeg van topmeccano’s en een gedreven management.

DVB RACING runt niet alleen de racewagens in diverse kampioenschappen, het team zorgt ook voor het perfecte onderhoud van de diverse bolides. Voor het competitiegedeelte van de autosport beschikt DVB RACING over alle troeven: van de technische inzet en ondersteuning van de wagens, over de racestrategie, de administratieve opvolging en diverse marketing en communicatiemogelijkheden voor, tijdens en na de raceweekends.

Daarnaast biedt DVB RACING de piloten ook de mogelijkheid om met een wagen van het team of een eigen wagen hun ervaring aan te scherpen tijdens incentives en track days. Ook circuitdopen met sponsors aan boord zijn een vast ritueel bij DVB RACING.

DVB RACING

DVB RACING
Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelgem
België
BTW BE 0881.154.631

 

Pin It on Pinterest

Share This