Ga een competitief partnership aan!

Een partnership aangaan in autosport en met een ervaren team als DVB RACING is uniek in zijn soort. Het aanbod en de mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk en de return is gegarandeerd. Zo kan je bij DVB RACING zelf bepalen hoe ver je gaat om uzelf en uw eigen partners of potentiële partners in een ontspannen en huiselijke sfeer de dag van hun leven te laten beleven. DVB RACING is de brug tussen sport, ontspanning en de bedrijfswereld.

Bij ons bent u geen sponsor, maar een partner. Omdat niet iedereen dezelfde wensen en doelstellingen heeft kan u kiezen tussen verschillende niveaus van partnership : Platinum, Gold, Silver en Bronze. Voor bedrijven die wensen kennis te maken met de autosport en weinig ervaring met sportpartnership hebben, is er altijd de optie Rookie. Iedere formule kan uiteraard ook op maat besproken worden met bijkomende mogelijkheden

 

De mogelijkheden zijn legio.

  • Een VIP-ontvangst van u en uw gasten in loges of in een mobiele structuur.
  • Toegang tot de paddock en de pitbox van DVB RACING voor u en uw gasten, zodat zij als het ware één worden met de actie. Want partners maken deel uit van het team.
  • Race-incentives met racetaxi waarbij u en uw gasten de sensatie van een racewagen kunnen meebeleven met één van de rijders achter het stuur.
  • Via naambekendheid op de wagen en het team. Dit kan gaan van een eenvoudig logo op de wagen tot volledige exclusiviteit, zowel op de wagen als op de teamuitrusting.
  • Een racewagen in uw showroom of op uw beursstand.
  • Professioneel verzorgde relaties met de pers via persberichten, aanwezigheid via sociale media zoals Twitter of Facebook en dat alles zowel in woord als in beeld.

Ja ik wil gecontacteerd worden

Pin It on Pinterest

Share This