Weinig Belgische teams kunnen recent een palmares als dat van DVB RACING voorleggen. Het team uit Willebroek won de afgelopen seizoenen de nationale uithoudingstitel Belcar, de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en zegevierde in de 24 Uur van Zolder, naast talloze wedstrijdzeges in de Porsche Cup en Belcar, maar ook in de Supercar Challenge. Het spreekt dan ook voor zich dat het team vandaag al erg hard werkt aan een stevig programma voor 2019, met naast inzet van de wagens in de vertrouwde competities nu ook een internationaal luik aan het programma.

Porsche zoals de voorbije jaren

Naast de zeges en titels in het Belcar Endurance Championship 2018 en de 24 Hours of Zolder met Norma, is het huismerk van DVB RACING de afgelopen seizoenen zonder meer Porsche geworden. Het mag dan ook niet verwonderen dat Porsche ook centraal staat in de plannen voor het komende autosportseizoen.

Zo zal DVB RACING na een kampioenstitel in 2017 en de titel van vicekampioen in 2018 ook in 2019 in de snelste merkencup van de Benelux gaan racen en dat niet zonder ambitie!

Ronald Hessels : “Maar zeg niet meer Porsche Cup Challenge Benelux, want de competitie zal vanaf 2019 het label Porsche Carrera Cup Benelux krijgen. Dat is een bijzondere erkenning door de mensen van Porsche en het motiveert ons alleen maar meer om de titel weer naar Willebroek te halen. Ons opzet is om de samenwerking met tweevoudig kampioen Xavier Maassen verder te zetten. Maar ook andere rijders zijn welkom in onze structuur.”

GT4, met de wind in de zeilen

Daarnaast speelt Porsche ook een cruciale rol in een nieuw programma voor  DVB RACING, met name de Europese of Duitse ADAC GT4. Hier zien we geen Porsche 911, maar wel de nagelnieuwe Porsche Cayman GT4.

Frank Thuriaux : “Andere verschillen met de Porsche Carrera Cup Benelux, zijn uiteraard de format van de races, met name 60 minuten wedstrijd en het feit dat we met twee rijders in een wagen aantreden. Welk kampioenschap het ook wordt, de GT4 heeft de wind in de zeilen en ik denk dat wij met onze expertise ook hier voor een winnende combinatie kunnen zorgen.”

Tot slot zal DVB RACING ook met Porsche aanwezig zijn in de Supercar Challenge. Al gaat het hier om de Porsche 911 GT3 Cup Gen. I. Ook in het Belcar Endurance Championship zijn nog opties mogelijk alsook de volledige wedstrijdservice / racebijstand van uw eigen wagen behoort tot de mogelijkheden.

Wie interesse heeft of informatie wenst kan steeds contact opnemen via mail op dvbracing@dvbracing.be of op het nummer +32 (0)479 85 54 78